Looooov :)

I torsdags fick vi som sagt lov, och jäklar va skönt de e att slippa skolan. I och för sig bara i en vecka men det räcker bra det också ;) Så nu bli de till å vila upp sig under veckan och sedan bara kämpa sig igenom sista tiden innan sommarlovet. På måndag börjar ju även det nya träningsåret så då e de bara till å köra på :)

Idag tror jag även att sommaren hade hittat hit en sväng, klarblått med sol och riktigt varmt (22 grader i skuggan va inte helt fel)  :)

De blev ett lite kortare inlägg idag då man inte har så mycket nytt att berätta när det är lov :P

Ha de!
//MJ

Påsken närmar sig

Igår gjordes säsongens sista skidpass på Hallsta, var ganska dåligt med snö där och det har nog inte varit bättre där idag. Och när det är så dåligt så kan lika gärna allt smälta bort så man kan börja åka rullskidor där istället ;)

Idag har det inte hänt så mycket, vi hade den så alltid lika roliga kvällssvenskan. Man kan ju inbilla sig att det är kul i alla fall, för det är det inte i verkligheten ;)

Och nu är det bara två dagar kvar i skolan innan vi får påsklov och sedan så är det bara typ 6 veckor kvar innan det blir sommarlov :) Gött de! :) Men det blir lite jobbigt att behöva träna själv igen :P

Ha de gött!
//MJ

Underbart helt enkelt

Ja, som rubriken lyder var det helt underbart idag. Vädret alltså, det var varmt och klarblått med stekande sol, kunde inte bli bättre ;) Spåren däremot var lite lösa, känns inte som att det kommer gå att åka skidor så länge till.
På slutet av passet körde vi även lite "lek" och en liten bana ute i slalombacken, riktigt roligt men samtidigt jobbigt :) EG11 vet verkligen hur man gör det lilla extra :)

Igår började vi 1:or med en ny styrka, nämligen MAQ-B. Och det var nog ingen av oss som kunde gå riktigt idag, har nog aldrig haft sån sjuk träningsvärk i benen, haha :P Och Jeanette hade till och med lite dåligt samvete för att hon hade kört så hårt med oss, haha :P Men som sagt, det som inte dödar det härdar :)

Och snart är det bara en vecka kvar i skolan innan vi får påsklov i en heeeel vecka :) Går ganska snabbt nu.....

Ha de!
//MJ

Bättre sent än aldrig...

Var ett tag sen uppdatering nu, fy skäms ;)

I helgen blev det som sagt en tur till Finland för att köra Barents Camp mot lite norskar, finnar och ryssar :)
Det var bara folk från de norra delarna av länderna så vi va några från Solle, en från Östersund och sedan resten från de nordligare delarna av landet ;) Riktigt trevligt var det med trevligt folk och fina tävlingar. Och att vädret var bra gjorde ju inte saken sämre ;)
I lördags var det riktigt steek med plusgrader och stekande sol, kändes att man va utomlands, haha :P

I lördags blev de en distans och de gick fin fint. Jag kom 2:a, Emma tog hem segern med 2!! tiondelar i sin grupp och sen var det en hel hög med andra pallplatser för Sverige :)
Igår blev det en stafett där det blev två segrar för Sverige tro ja. Jag, Fredrik Ö och Robert körde i lag och vi kom trea. Blev väl ingen riktig höjdarstafett för våran del med lite för många straffrundor och dessutom råkade jag gå in i den berömda väggen på sista varvet ;)

Och nu syns det att våren är här, väldigt lite snö kvar här nere och spåren börjar bli lite lösa på Hallsta ;)

Ha de gött!
//MJ

Lösa spår

En ny vecka har tagit sin början och det första som hände var att vi hade ett skate-pass imorse med lite teknik.
Det märks att det börjar bli vår för spåren var riktigt lösa och blöta. Tyvärr ingen sol men varmt var det i alla fall :)

Igår fick jag även helt plötsligt nya planer för helgen. Då blev det bestämt att ja ska till Finland å tävla.
På lördag bli de en distans och på söndag en stafett där jag, Robert och Ögren bildar ett lag. Kommer även vara norskar, finnar och ryssar på plats så det ska bli riktigt roligt :)
Från skidgym tro ja att de e jag, Robert, Ögren, Madde och Emma som ska dit så några bli de i alla fall.
De flesta andra drar till Bruksvallarna för säsongsavslutning där ;)

Ha de!
//MJ

Byta sport?

Ja igår var vi som sagt och åkte slalom alla längdare och skidskyttar. Och jäklar va kul de va, hade själv inte åkt på fyra år så första åket var allt lite ovant ;)
Vi kanske borde byta sport till alpint allihop, för nog ägde vi ut alpinisterna? :P Eller kanske inte ;) Va lite klasskillnad kanske ;) 

Idag var det däremot 1:a april och under passet blev vi drabbade av ett inte allt för roligt skämt. 
Vi (1:or, 4:or och Kingen Gradin) blev skjutsade till Jan Gullik av Kari och sedan skulle han hämta oss nere i Spannsjön. Men när vi kommer dit när passet är slut så står det en skylt där som säger "april, april, bussen är inte här den står och väntar vid sopstationen (nedanför myren). Så då var det bara att pallra sig dit och passet blev då betydligt längre. Kan säga att ingen av oss var speciellt glad, och som prick över i:et blev det lite misslyckat med vallningen för de flesta också. Nu i efterhand kaaaaaanske de e lite kul, men inte mer ;)

Nä nu ska ja chilla resten av kvällen me en liten godispåse ;)

Ha en trevlig helg!
//MJ 

RSS 2.0