White mofo big nutZ informerar

Stuga 542 talar ut :

Lördagens tävlingar är avklarade och resultatet är väl ganska så varierande. Med milda ord kan vi säga att orden efter tävlingen för en del aktiva inte är allt för ljuva att höra.
Men från motgångar blir man starkare, och det är bra kloka ord som vi tar in här på stuga 542. För nej, vi bor inte i trappan över(intern skämt).
För övrigt har dagen varit bra, vi har fått många intressanta skvaller från Sollefteå/Torsby. mycket roande stunder.
glögg å bakkvällar med båda skidgymsskolornas eleverna är bokade framöver. annat skvaller handlar mest om snygga killar, heta killar, konstiga killar, och ja killar över lag helt enkelt. Kanske inte så intressant för övriga att höra. men här inne i vår mysiga och "städade" stuga så tycker vi det är en ypperlig uppladdning inför morgondagens väntande tävling :)
och ja, vi är gryymt taggade på revansh! imorn väntar pigga ben och felfritt skytte!

Under dagens tävling var det ju en hel del som inte höll sig på banan kan man säga.., dom stackarna. höhö.
Hoppas på mjuuka nedförsbackar imorgon. dock gärna hårda uppför så vi kan hänga på världsmästarna ;) ingen match heller!

Nu väntar vår skönhetssömn., Håll tummarna för oss imorn!

Puss å hej/ eran allas favvo tjej ;*


nej men visst skojjade jag väl!! Det är KLART ni vill höra en gnutta av vårat skvaller!!
här kommer därför lite uppdatering:
*Vi är glada för Katrines skulle, änkan har återfått en ny hunk, för, minnesgudtjänsten är härmed avklarad!*
*Malin flörtar ivrigt med Finnländare*
*Marriells lampa gick "sönder".... ett riktigt smart men exklusivt raggningsknep enligt oss*
*Ingela står stadigt, men kommer med desto mer info om andra "döingar"*
*Jag själv har redan siktet inställt. nyår eller höga snökullar- det visar sig ju;)*
*Frida berättar mode = mjukisbyxor vs knähöga snörklackade klackLackskor, urringat och kortkort - sånt får man skåda hos mora skidgym.



Rapport från Idre!

Hola Amigos!
Här i Idre har vi gått och blivit lite internationella eftersom hela 35 nationer letat sig hit för att delta i helgens IBU-cup.
Vi (Marre, Ingela, Malin, Hannes och Micke) anlände i går kväll efter en lång och delvis intressant resa.
I dag stod lite lugn kombträning på schemat så att kroppen ska va fit for fight på lördag.
Dom här underbara bilderna blev till under eftermiddagsjoggen. Titta och NJUT!!!

/marre, Ingela, Malin










snart avresa till ramundberget

Så var det väll min tur att uppdatera nu, verkar ju som jag, pajski och malin står för den biten! Nu i veckan har vår träning bestått av skidåkning eftersom snön äntligen lagt sig vit över rullskidbanan, riktigt skönt och efterlängtat för många att få åka skidor! Förhållandena är kanske inte bästa tänkbara men helt okej, så igår genomfördes ett ÖK/ben intervallpass. Var ett riktigt tufft pass och många var vi som fick känna på mjölksyran ordentligt!

Imorgonbitti klockan 7 åker vi till ramundberget på ett läger med längdåkarna över helgen, dock verkar det som vi blir några skidskyttar mindre än tänkt då sjukdomar och skador spökar. Tråkigt, vi får hoppas dom kurerar sig fort!  Så hoppas vi på fina förhållanden och ett givande läger!



Dessutom har någon varit på bushumör här på skidgymansiet igen, det brukar ju hända någon gång då och då. Den här gången bestod buset av pepparkakor med mottagarnas namn på i glasyr i olika färger.  Och jag håller malin och marre starkast misstänkta! Vi får väll se om mysteriet med pepparkakorna får något svar.

/ Ingela

Vita guldet har äntligen kommit

Det snackas om dålig uppdatering... mycket sant....

Idag har det snöat som attans i sollefteå! Inte många är kvar över helgen, men vi som är kvar skrattar och lattjar i snön. Ungefär 1 dm klibbig nysnö ligger på backen. Nu hoppas vi på att kunna åka skidor fram till slutet av april! Veckan som vart har vi fått hittat på lite andra varianter som hockeybockey och innebandymatch. Många längdisar är i bruksvallarna och tävlar, det har gått riktigt bra för en del! Hela skidgym åker dit på läger på torsdag nästa vecka. Nu är tävlingarna nära, bara en månad kvar tills första sverigecupen i boden. Och inte nog med det, IBU-cupen i Idre om 2 veckor, ja, dit ska ett gäng få fara också!


En kul skidbild, som slutade i..... 




...KAOS



Var är snön????

Här i solle lyser ju snön med sin frånvaro så det är fortfarande rullskidor och löparskor som sitter på våra illaluktande fötter;)
Veckan har innehållit lite allt möjligt, rullskidor går fortfarande bra om man håller sig borta från den fläckvis snötäckta stadion och stavgångsintervaller är ju alltid ett kul alternativ...
I dag hade vi besök av RF som pratade om doping och några lyckliga själar fick dessutom lämna dopingprov. Vissa hade det ju lite svårare än andra med att få ut de viktiga dropparna...
Annars är det bara en enda lång väntan på snön, men tyvärr ser det ut som om det kan dröja eftersom temperaturen stigit till varmare grader igen:(
Jag och Marre försökte att få fram lite julstämning genom ett stort lussebullsbak, men inte ens det kunde lura fram Kung Bore... Får kanske försöka med snödansen istället;)

/Malin


Ingela har fått snö!


Ingela är nog kanske den av oss som har kunnat glädjas mest av snön under lovet. Hemligheten är inte flörtar och dejter med Kungbore utan sanningen har döljt sig isolerad under jordhögar. Mitt i den frystna barmarken så lös en 1km lång snöslinga av sparad natursnö upp Aridsjaur! Ett extra plus är att ödemarken här uppe inte har så speciellt mycket folk, så det var långt ifrån trångt på spåret. Och visst,  nemas problemas med att panga en serie på skidskyttebanan mellan varven. 


Inte nog med att arvidsjaur var bland dom första med skidspår den här säsongen, dom har skaffat en skidtunnel också!
/pajen

btw, Luleå-Timrå 4-1....

RSS 2.0