Infoträff

Torsdag och Fredag är det infoträff för nya eleverna och alla ska visa sig från sin bästa sida. Så då är det bäst att jag inte skriver nåt mer i dag //Gammelmormor


Snart är skolan slut, slut, slut

Tiden går så sjukt fort nu och dagarna som är kvar till sommarlov bara försvinner i ett nafs. Sista pluggdagarna nu i nnan betygen sätts. Kommer nog vara en hel del glada miner i helgen då betygen är satta för treorna;)
Annars lyser solen för tillfället med sin frånvaro och det är riktigt kallt. Om man ser till vädret kan man inte tro att det är 2,5 vecka till sommaren...
Det är helt sjukt att dom fyra åren har gått så snabbt... Snart är det dags att ta farväl av solle skidgym på riktigt. Snyftsnyft! Menmen, nu gäller det att utnyttja tiden som är kvar i stället! Eller vad säger ni???

//Gammelmormor

Bilder från Studentbalen

skidgym

Skidgyms underbara pärlor!



Marre och Pajen



Ingela




Jonas och Jesper



Pajen och Madde



Elin och Malin



Malin, Johan, Marre och Pajen



Madde



Sunken, Bing, Jesper och Jonas



Jonsson och Pajen



Madde och Pajen

Bilder från Studentbalen 2010! En kanon kväll med massa minnen som vi kommer att ta med oss! =)

Den som har fler bilder, tveka inte med att lägg in! ;)

Tack o hej för mig!


Lugnet efter stormen

Länge sen uppdatering, jag vet. Har varit en hel del balfixande dom här dagarna/veckorna och har inte riktigt funnits tid och ork. Nu har i alla fall balen gått av stapeln och Gammelmormor oc Barnet utan hjärnceller kan slappna av. Sjukt lyckad kväll blev det i af. Att sedan MonkiMama blev balens drottning och Pajski balens kung gjrode ju inte saken sämre heller. Om ni har tur kanske det kommer några bilder så småningom;)

Annars har det nya träningsåret dragit igång och det gamla har summerats. Tiden går fortare än fortast nu så det gäller att hålla i hatten! 5 veckor kvar i skolan!!!!! HJÄLP!

Aja, dags att få något gjort kanske? //Gammelmormor

RSS 2.0