Sista veckan...

är i gång och nu är sommarlovet mycket nära. För alla studenter var det brännboll och jag kan glatt meddela att Gammelmormor och hennes naturbarnbarn tog hem segern!
ÅRETS... diskuteras just nu för fullt i juryn och kommer att komma ut på bloggen så småningom, får se om den hinner bli klar innan alla börjar sjunga studentsången... Det är fortfarande inte för sent att komma med förslag!

Vi får alla hålla tummarna för att vädret är med oss under veckan och att regnet håller sig borta ett tag till... Hoppas att alla får en kanonvecka och att alla kommer hit MÅNGA gånger under lovet! // Gammelmormor

ÅRETS....

Japp, vi tänkte sammanfatta året som gått, eftersom det snart är till ända. Om ni har några nomineringaroch förslag, ge oss dem for fuck sake!!!!!!!!

Solen lyser med sin frånvaro...

Ja, det är faktiskt så. Solen har nästan gjort att Solle drunknat i svett de senaste dagarna, men inte i dag inte. Vi får hoppas att go vädret är tillbaka på Torsdag då det blir dags att gå till sjöss hos Monki Mama i underbara Helgum.
Dagarna försvinner fortare än fortast och nedräkningen till studenten har nu kommit in på två händer. Gammelmormor hoppas att de som slutar hittar tillbaka till Solle och hälsar på så ofta som möjligt! Kommer sakna er!

Gammelmormor har på något vis fått nån bacill så sitter i karantän medan alla de andra kör klassiska intervaller... Hoppas att det går bra och att ni kör för mej oxå, jag är snart tillbaka på banan och jagar er med min rullator!

See you later alligator! //Gammelmormor

PS. Gammelmormor skulle gärna vilja ha hjälp med att skriva några ord på bloggen då och då. Har ni glömt lösenordet så vet ni var ni hittar mej. DS

RSS 2.0