Påsklov!

Jajamen, nu är det faktiskt påsklov! I alla fall för alla tappra kämpar som ska utkämpa säsongens sista slag i Lima. OCH det är inte vilken tävling som helst, det är nämligen Sverige Mästerskap, sug på den ni!
Tre dagar ska det svettas och vara något så inihelvete jobbigt OCH vi ska uppfär den otroligt långa, tunga mördarbackan 11 gånger. Och vi kommer att göra det med ett leende på läpparna eftersom det här är så jävla roligt. Vi kan ju inte vara riktigt funtade i huvudet....

Sedan är det dags för påsklov på riktigt och vad som händer då vet man aldrig. Men jag vet i af vad jag kommer att göra;P

Kommer väl nån gång att berätta om hur det kommer att gå i Lima, men man vet aldrig när det kommer att ske. I morron (troligtvis inte, för då har tävlingarna inte ens börjat), om en vecka, en månad el ett år. Om ni tycker att det tar för lång tid kan ni ju ta fingrarna ur arslet och skriva själva;)

Påskpussar!!! //Gammelmormor

Hur ska detta gå?

Ja, hur ska det gå med denna blogg när Gammelmormor snart lägger ner skriverierna? En bloggpaus från hennes sida har inte gett något resultat och ingen annan har tagit reda på stafettpinnen. Så, små barn, hur ska det bli? Ni måste börja planera för framtiden för den är här snabbare än ni anar!

Har hänt massor sen Gammelmormor satt framför dumburken senast, det har varit sverige cup i Dala Järna, Sm i älskade Solle och längd SM i Hudik / sportlov.
Många fina placeringar! Bra jobbat! Nu är det bara att ladda för säsongens sista kraftansträngning nämligen Sm tävlingarna i Lima. Hoppas på mkt sol och blå himmel!
Appropå solen! Den har tittat fram väldigt mycket på sistone och det känns verkligen att våren är på väg! Myyyys!

Nä, nu ska ja umgås med mina älskade skidgymkompisar, tiden går fortare och fortare och snart är det dags att lämna skidgym. För alltid. Snyft!

Pusss// Gammelmormor

RSS 2.0