Komma, kommer.. ja de kan diskuteras ;)

Hallå i alla stugor runt om i landet!
Som ni ha läst i föregående inlägg så har vi alla på skidgym jullov, men det betyder inte att vi har lov från all träning, icke så Kari o Tobbe ;) Träningen är precis som vanligt, fast utan varandra!
Lovet började med att nästan alla av oss drog med sig bussen på en tur och landade efter några timmar i Lima. Det blev hyfsade tävlingar med många framgång. Måste passa på att än engång gratta Marre o Ingela för deras JVM platser, grymt jobbat brudar :)
Kommande helg så blir det nog ganska lugn från vissa håll, utan nästa stora tävling är helgen efter nyår den 3-4, som vi då styr oss till Torsby eller Lima, beroende på fall dom få någon snö i Torsby.
Nä men nu ska jag inte vara så långvarig, eller vänta höll ju på att glömma en viktig sak, allt tjafs om man säger komma eller kommer eller gatt eller något annat vanligt och svenskt ord, men herre...... varför dra ut på orden? bättre man säger dom snabbt och tänker segt ;P men så många gånger man ha diskutera det där så blir det ändå bara ett stort bråk så ja avslutar meningen nu. ;) men hoppas alla har det bra så här i juletiden och önskar er en Go jul och ett gott nytt år. 

"nytt år, nya möjligheter"

/
  Madeleine


Jullov!!!

Jaha, de var visste ett tag sen det blev en uppdatering och vi får nog alla ta på oss skulden för det..... Skäms på oss skidskyttar!;)
Nu har terminen tagit slut och vi har fått ett välbehövligt och välförtjänt jullov. De flesta skidskyttar tog jullov lite tidigare för att åka och kriga i Sverige-cup och uttagningen till UOS och JVM, så de som var friska och hela drog alla ner till Lima i Dalarna och lämnade oss sjuklingar på hemmaplan.
Vill passa på att önska alla i Lima lycka till. Nu kör ni så de ryker och skjuter som gudar;)

Eliten på väg mot nya mål.

God dag alla bloggläsare.  Va händer idag då? JO våran blåa fina buss glider nu genom Ö-vik på väg mot Boden. Denna gång valde vi LINDSTRÖM bussen  som dagen till ära har fått nya vinterdäck. Jag passar nu också på att skicka en raket i ändan på Lindstöm så att han åker fort i sin världscup debut i helgen.

Vi är som sagt på väg till boden och då tänker jag bjuda på en dikt som stadens lumpare brukar berätta.

Det finns en plats på jorden där solen aldrig ler, den platsen heter BODEN dit vill jag aldrig mer. 

Undrar om vi kommer känna så när vi lämnar staden efter helgens tävlingar? 

Och nu undar alla vem som var skapare till detta fina inlägg, hmmm det är vilhelminas och sollefteå skidgyms stolthet Mikael Persson. Under helgen dyker det upp fler inlägg om tävlingen så titta in en sväng när du har tid.

RSS 2.0