ÅRETS...

Ja, sommarlovet springer i väg snabbare än Einstein tänker och snart är det faktiskt över. Är visserligen nästan 5 veckor kvar, menmen... Ingen sol i sikte och regnet bara öser ner. Svensk sommar är underbar!

Det har som sagt varit ett läger i Idre och jag tror att det är fler än jag som tycker att det var väldigt roligt:) Mer sånt! Har även varit lite träningssugna elever här som inte kunde hålla sig från Solle längre. Synd bara att det var precis när Gammelmormor och Tingeling var utomläns, men det var kanske det som var meningen?;)

Lovade att det skulle bli en ÅRETS... också så jag måster väl hålla det jag lovar:) Fyll gärna på om ni har mer att komma med!

ÅRETS...
fundering: Delad första plats mellan Barnet utan hjärncellers "Hur växer stenar?" och MonkiMamas "Dör älgarna på vintern?"
vurpa: Barnet utan hjärnceller har enligt rykten gjort en väldigt fin vurpa i diket, tätt följd av Pinglan. Synd att man missade den!;)
par: Måste bli från gänget utan gevär: Tingeling och Karlsson på taket. Gulligare får man ju leta efter;)
godsak: Pajen, vem annars?;)
oväder: Lägret i Ramund. Var det något annat än snöstorm el?
lägerplåga: "Everyday" fanns väl på allas läppar tiden runt lägret i Ramund...
prestation: Ingelas UOS- guld är ganska oslagbart!
diss: Har det inte varit lite väl mycket sjukdomar, operationer, allergier och skador under året?
citat: "You don´t know what you know before you know it, you know"
tungvrickare: SvenneBanan. Eller kanske inte för Barnet utan hjärnceller?;)
accesoar: kanske att par rosa gummistövlar?

Det var allt för mej, hjälp gärna till att fylla på listan en aning! Njut av regnet och ha de så bra! //Gammelmormor

Sommarlov!

Ja, som ni kanske förstått så har det blivit sommarlov och har så varit i nästan 3 veckor. Lite därför bloggen uppdaterats dåligt, är ju så mycket annat att göra. Gammelmormor jobbar (ingen pension här inte) och tränar oxå lite mellan varven. Tror att det är så många har det i sommar, mycket jobb, men kanske ännu mer träning... Det är på sommaren skidskytten föds! Var det inte så?;) MEN jag hoppas att alla passar på att njuta av sommaren oxå! Just nu är det så varmt ute att man knapp kan röra sig en meter utan att drunkna i sin egen svett...

På söndag börjar juniorlägret i Idre och Solle Biathlon kommer förståss ha några hårdingar på plats! Kommer förhoppningsvis oxå att knåpas i hop en ÅRETS... i Idre, så håll ögonen öppna och munnen stängd! (kan flyga in flugor och andra äckliga djur annars:P)

Ha en underbar sommar och kom i håg solkrämen (ta åt er ni som känner er träffade) //Gammelmormor

RSS 2.0