Snart blir det fram med rullisarna igen!

Och det kan ju ses som väldigt positivt! Man behöver ju inte valla till exempel och det gillar Gammelmromor starkt! Men fortfarande går det enligt rapporterna att åka skidor så det är bara att passa på för det blir länge till nästa gång! Eller, är ju inte allt för länge till Steken, men då lämnar vi ju ettorna hemma;)
 Annars är det mycket jobb med utvärderingar, träningsdagböcker och läxor. Roligare kan man ju ha...

Men, våren är här och det är ju ett STORT plus! //Tussilagopuss Gammelmormor


Jajamen, javisst!

Mycket har hunnit hända under de två veckor och fyra dagar som bloggen inte har uppdaterats.  Det har varit SM-avslutning i Lima och där hade vi så klart en hel del framgångar!:) Robban slog till och tog hem båda de indviduella loppen! Tummen upp på den! Ingela tog hem sprinten i överlägsen stil, men var tvungen att bryta jakten då hjärtat slog några slag för mycket.  Anna S-T tog brons på jaktstarten, Ö:t knep silvret på sprinten, Gammelmormor fick med sig ett silver från jakten och Lill-Olsson imponerade med två fjärdeplatser.
Självklart har alla gjort kanonfina prestationer!!!! Sen var det ju vissa som blev lite sjuka och fick tillbringa veckan i skolan i stället, men det är en annan historia.

Sen blev det påsklov. En del åkte till fjällen, andra åkte till varmare breddgrader och en del valde att tillbringa lovet hemma. Men så klart så går loven alldeles för fort så nu sitter vi här på skolan i gen. Gammelmormor sitter och sliter med utvärderingen av året som vanligt. Dock e det ju för sista gången.... Ni ettor har ju NÅGRA gånger mer kvar;)

Bruks i helgen. Dock inte för mej. Jag är för blöt i näsan för det. Ha det king! //Gammelmormor

RSS 2.0