JVM SILVER!

Ingela Andersson!
Den 30 januari 2010! Vilken strålande instans, vilken jävla stjärna hon är!! Sprint, två skjutningar, 0-1 och 17 sek från guldet.. tyder på en rolig jaktstart med fyra skjutningar! Du är grym Inge =)
Jag hoppas att ni alla håller tummarna!


För oss andra deltagarna från Sollefteå, Marre i den äldre klassen 52a, Anna i den yngre 42a, och jag själv i den yngre 53a!

Idag söndagen den 31 januari Torsby..
-22, solen skiner, ett perfekt väder för dom som gillar kyla!
Yngre killarnas tävling är framflyttad tills efter dom yngre tjejernas tävling, alltså till ca halv 4..
Marre startar idag strax efter halv 2 och vi yngre startar strax efter halv 3!
Det är bara som 60 bästa som får start idag, ska bli riktigt kul! jakt, jakt o jakt!

Men nu rinner tiden iväg, hoppas ni alla har det bra! 
Saknar er solle barn! ;( 

Madeleine  



Överst, Anna W
Mitten, Anna ST Mona
Underst, Kathrine Marre Jag



Ingela Marre



Jag Anna



Jag Anna Ingela Marre


Rapport

Ja mina vänner, bekanta och annat löst folk!
JVMs första tävling är avklarad.. distans var det på schemat! Fina spår, -5 grader, sol och en grymt bra publik!

Några fina framgånger fick vi, en nöjd Ingela på en 10de plats kanonérs bra!, Anna med ett person bästa skytte!! riktigt starkt på en 36de plats! och två inte allt för nöjda flickor och inte så mkt att hurra för, Marre i den äldre klassen på en 52a plats och jag själv i den yngre på en 59de plats! Men det kommer en dag imorn med nya möjligheter.. revansch! 


Kvällarna här består mest av skratt, lek, prat och mys! =)
Men nu har jag inget mer att säga för denna gång!

Gräv inte upp större sten än vad du kan bära
Hellre en pinne i röven än röven i en pinne!

Madeleine



Anna, Ingela, Jag


Anna


Marre


Ingela


Ingela, Jag, Åsa







En första hälsning från Torsby!

Resan igår gick bra bortsett från att Gradin höll på att missa att svänga en gång så Långberg fick ryta till. Men annars gick det bra, känns dock lite tråkigt att vi rest en hel dag och vart har vi kommit... till Torsby! Men den här gången är det inte bara någon vanlig tråkig resa till Torsby, nu väntar spännande tävlingar och massor med roliga påhitt och vi lovar att även iår hålla er uppdaterade med skvallret om det kommer något sånt ;)

Igår kväll packade vi upp lite grann och sen gick vi och åt, mycket folk i matsalen var det. Verkar som många andra länder också hittat hit och är många som liksom vi bor på Valbergsängen. Några är Österrike (grannar även förra året), Norge, Finland, USA och Kanada.

Efter middagen hade vi ett möte där vi lärde känna varandra lite och fick våra kläder som vi får låna under tiden här. Sen hokuspokus så hade alla försvunnit från stugan och lämnat mig och Marre blev helt ensamma, så vi begav oss ut på äventyr! Det resulterade i en helkväll med bus och fotografering där dom andra anslöt efter en stund! Här kommer lite bilder från kvällen och en hälsning från alla oss Sollefteåbrudar!

Ha det bra där hemma!

over and out,
Pinglan








Vad är det som händer?

Det är en väldigt bra fråga som jag ska ge ett väldigt bra svar på. Det som händer är... inte ett skit! Nädå, det var kanske liiiiiiite att överdriva. I morgon rullar nämligen våra JVM-resenärer söderut i landet för att kämpa i de värmländska skogarna mot alla utländska vänner och ovänner. Lången och EG tar de oxå med sig så det blir ett lite mindre gäng som befinner sig på skolan och sliter.
Längd har även skickat i väg två av sina äldsta pojkar på utomlandsuppdrag.

Gammelmormor har även hört rykten om att det har varit något som kallas mitt i norr cup här i sollefeteå under dagen och rykterna säjer att det var mkt deltagare. Mkt roligt! Ryktet säjer även att det var en del längdåkare som stod på startlinjen. Tränar inför sm kanske?;)

Annars händer de inte så mkt förutom att  Gammelmormor sitter och googlar på piller som får en i topptrim. Kan behövas i dom här tiderna;)

Tjingelingbadring// Eran älskade Gammelmormor

Bloggare sökes!

ja, vi behöver som sagt fler bloggare. Gammelmormor börjar bli gammal och gaggig så hon skulle behöva hjälp för att kunna uppdatera bloggen lite oftare. Sen är ju den hemska sanningen så att Gammelmormor kommer inte att leva för evigt och hennes tid börjar ticka ut sakta men säkert... Så gör slag i saken! Och kom inte och säg att ni inte vet lösenordet för det kan ni få av mej i så fall;)

Aja, åter till ordningen. Vi har en mycket glad nyhet att berätta. Visserligen gick inte Gradins tips in men vi fick i alla fall med 4 tjejer till det kommande junior vm. Grattis Monkimama, Barnet utan hjärnceller, Pinglan och AnnaPanna. Kör hårt för fan!
Och till er som inte kom med: Det kommer fler tåg! Det gäller bara att passa tiden...

Nä, nu ska jag sätta mej och virka och titta på Rapport. Tjing! // Gammelmormor

2010

Ja, så var det ett nytt år i igen. Ut med det gamla och in med det nya. Nytt år, nya möjligheter. Det låter som om kommande år kommer bli kanon, men jag tycker att det gamla var bra, så vi behöver väl inte glömma det helt el?

Jaja, det nya året inledds på bästa(?!) möjliga sätt då det är tävlingar där tisdag-onsdag och det är även sista uttagningen till andra tävlingen i Torsby som går i slutet av januari-början av februari (läs jvm) och när jag kollar i min kristallkula så ser jag att solle biathlon kommer ha några åkare med där. Återkommer med vilka...;)

Äh, orka det här nå mer, ha ett bra å för fan å lycka till i troligtvis snorkalla Torsby. XOXO// Gammelmormor


RSS 2.0