Nytt läsår, ny vinter, nya bloggare! ;)

Hej alla skidsugna freaks!

Det händer mycket i Solle. Först och främst har det kommit nya vilsna ettor (varav vi är två av dem).
Under nio mycket roliga veckor har det hunnits med mycket på skidgym.

Vi har haft vår traditionsenliga lägerhelg i Stöndar, där vi springer ett tre-fyra timmars löppass. Som vanligt, och speciellt nu när bensinpriset är så högt, tvingades vi att staka både dit och hem. Men vi är glada ändå! :)

För de friska har x antal Hallstatest hunnits med, och även en grymt rafflande multisportdag. Vi delades in i fem helt blandade lag, som tävlandes mot varandra skulle cykla, skjuta, åka rullskidor och springa. Startordningen avgjordes med en hinderbana, där en utvald kämpe ur varje lag fick springa en hinderbana.

Snabbast var Linus Öberg, så de gick ut i ledning, en ledning de skulle behålla ända tills slutmomentet - idioten (kan syfta på den person som tyckte att det skulle vara roligt att multiplicera denna etapps tid med 100, något som drastiskt förändrade slutresultaten). Segrarna blev istället de som lyckades hålla huvudet iskallt och klarade av den psykiska biten som behövdes för att klara idioten snabbt - lag Oscar Ivars, med Oscar, Marika, Märta, Pål och Johan L.

Under dagen hanns det även med några vurpor, en punktering och en axel ur led. Säkert några svordomar också.
Nu har äntligen snökanonerna börjat gå, det märks inte minst på vår lilla stad - Hallstas sida av Sollefteå är vit, och andra sidan är grön. Visst längtar vi alla tills...


Vi tackar för oss, för den här gången!
// Bergman och Gammelmormors lillebror

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0