En första hälsning från Torsby!

Resan igår gick bra bortsett från att Gradin höll på att missa att svänga en gång så Långberg fick ryta till. Men annars gick det bra, känns dock lite tråkigt att vi rest en hel dag och vart har vi kommit... till Torsby! Men den här gången är det inte bara någon vanlig tråkig resa till Torsby, nu väntar spännande tävlingar och massor med roliga påhitt och vi lovar att även iår hålla er uppdaterade med skvallret om det kommer något sånt ;)

Igår kväll packade vi upp lite grann och sen gick vi och åt, mycket folk i matsalen var det. Verkar som många andra länder också hittat hit och är många som liksom vi bor på Valbergsängen. Några är Österrike (grannar även förra året), Norge, Finland, USA och Kanada.

Efter middagen hade vi ett möte där vi lärde känna varandra lite och fick våra kläder som vi får låna under tiden här. Sen hokuspokus så hade alla försvunnit från stugan och lämnat mig och Marre blev helt ensamma, så vi begav oss ut på äventyr! Det resulterade i en helkväll med bus och fotografering där dom andra anslöt efter en stund! Här kommer lite bilder från kvällen och en hälsning från alla oss Sollefteåbrudar!

Ha det bra där hemma!

over and out,
Pinglan








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0