Så har det blivit november...

Ja, tänk vad tiden går fort när man har roligt. Lovet har passerat fortare än fortast och i morgon är det dags för skolan igen. Lovet har tillbringats på lite olika sätt, de flesta har passat på att åka hem till mor och far, en del har åkt på läger till snön, och en del har gjort båda delarna.
Gammelmormor själv valde att packa den gigantiska trunken (fråga min pappa...) och skidorna utan hjul för några dagar i längdåkarens paradis, Bruksvallarna! Sol, kyla och snö gjorde dagarna till en lyckträff och det blev en hel del mil kan jag lova! Kan passa på att berätta att många från Solle skidgym (främst längdåkare) som letat sig till Bruks så man kände sig nästan som hemma ändå...:P

Nu blir det ett par veckor på hemma plan (be till vädergudarna att det kommer snö snart, typ NU!!!) innan det bär av på en ny tripp till Bruksvallarnas grannby Ramundberget (men kallar man Ramund för by måste ju helgum vara en stad, minst!)
Passar även på att påminna om att det är dags för RIG-möte på tisdag, så har ni något som ni vill ta upp är det bara att vända er till någon i RIG-kvartetten:) Avslutar med lite härliga bilder från paradiset!
Det var allt för nu. Puss å kram // Gammelmormor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0