Snart helg även härborta, och här innebär det tävlingar!

Vad roligt att höra att allt är bra därhemma. Hoppas ni får en bra helg nu, det har ni gjort er förtjänta av tycker vi! Kan ju inte direkt påstå att vi längtar tillbaka till allt slit i skolan, dock måste vi nog börja öppna läxböckerna härborta också innan dom dammar igen helt!

Just nu sitter vi bara och väntar på lunchen och tänkte jag skulle passa på att blogga då har vi det bortgjort. Vi har haft en riktigt skön förmiddag i väntan på vår träning, gick upp och åt frukost vid 8a som vanligt. Sedan kröp vi ner i våra sängar igen och sov fram tills för en timme sedan. Så ska vi upp och träna lite lugnt nu efter lunchen, en slapp dag med andra ord. Framåt kvällen blir det såklart Middag, Möte och Lekar. Killarnas tur att bestämma lekar så dom borde stå som favoriter ikväll faktiskt!

Imorn väntar sprinttävlingar för oss allihopa, ska bli spännande. Många som är revansch-sugna efter gårdagen! Vi hoppas på lite bättre förhållanden och piggare ben så ska det nog bli bra. Och för er som är sugna på att kolla så sänds dom äldre juniorernas tävlingar på Eurosport i varje fall, tider hittar ni på http://www.eurosport.se/. De yngre klasserna kommer nog inte sändas mer än kanske ett kort sammandrag men dessa går att titta liveresultat på internet. Länkar hemsidan dit också: http://www.biathlonworld.com/en/ och därifrån får ni försöka klicka er fram själva.


Och Malin, du kan vara helt lugn. Jag lovar att inte undanhålla något om Mr. Bakåtvolt. Men har varit lite dött ett tag nu, men ingen risk för oro, Tobbe har tagit över det där nu och försöker fixa så det ska gå lite fortare genom att bjuda in Henrik till Sollefteå. Vi får väll se om han lyckas.. Hur som helst står Athletes Party på schemat på Söndag, då finns det ju stor chans att dom springer på varandra! Ska hålla ögon och öron öppna så jag inte missar något. I keep you updated!

Men nu ska vi gå och äta, magen kurrar!

Ingela & Marre


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0