Fina svenska prestationer idag!

Det blev bättring direkt med bloggandet hemifrån, är himla mycket roligare när ni berättar lite vad som händer därhemma också, även om det bara är helt vardagliga saker. Vi vill höra allt! Sen fick vi några kommentarer också, det gillar vi starkt! Och några gissningar på antalet tåg-vagnar har vi också fått. Men ännu bedömer vi att antalet deltagare i tävlingen är för få för att vi ska kunna utse någon segrare. Segraren meddelas därför vid ett senare tillfälle. Så fortsätt gissa nu! Ni vill inte missa detta pris vill vi lova..

Idag har vi mest suttit bänkade framför data-skärmen och följt killarnas tävlingar, och vilka prestationer! Henrik var först ut och satte verkligen ribban med sin fin-fina 7e plats! Ett stort grattis till honom. Ochsjälvklart ville inte "de större pojkarna" vara sämre dom, ted åkte till sig en lika fin 8e plats och de andra följde inte långt efter.. Fredrik slutade på en 17e plats, Christoffer på en 20e plats och Tobbe kom 41a efter lite otur med vind. En jättebra laginsats av dom Svenska grabbarna alltså. Nu är det upp till oss tjejer imorn!

Efter killarnas tävlingar idag åkte vi brudar upp och tränade lite, vi körde alla någon form av upptakt och formen ska förhoppningsvis inte vara alltför tokig imorgon och vi siktar högt. Hur långt vi tar oss återstår att se!

Nu på kvällskvisten så är det som vanligt lekar som stått på schemat, och ikväll var det tjejernas kväll. Den hederliga lapp-leken stod på schemat där tjej-laget tog en vinst och vi drog nu ifrån till 4-2 ledning. Härligt Tjejer!

Inget skvaller idag, men värt att nämnas var att "min finne" kom 8a i dagens distans. Inte så tokigt!
För marres man gick det sämre, men en godkänd insats ändå. Men nu lämnar vi det för nu är det nämligen dags för oss att rengöra bössan, ta ett snack med den inför imorn och sedan hoppa i säng.

Ingela & Marre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0