Ny rapport från Kanada!

Eftersom det inte kommer något skvaller hemifrån så får väll vi stå för underhållningen!
Här har det varit riktigt kallt idag, -25 visade termometern på när vi vaknade.
Trots detta begav vi oss ut på en joggingtur förbi Norskarnas hotell, dock inga norrmän i syne!



Besvikna som vi var så vände vi hemåt igen och avslutade våran löptur väntandes vid ett trafikljus.. Vi väntade och väntade, så tillslut efter 5 långa och kalla minuter så blev det äntligen vitt (ljusen här har en vit gubbe) och vi sprang över, hann bara över innan det blev rött. PUH! stackars tanter..



Förövrigt så hade vi besök igår, helt plötsligt stod 3 Finska pojkar utanför dörren. Ingela kände en av dem sen  tidigare och hade skojat med honom att han skulle komma och hälsa på, men aldrig trodde vi att dom skulle gå den 20 minuter långa promenaden till vårat hotell! Snälla som vi är lät vi dem självklart komma in, dock verkar det som det kan ha varit ett misstag. Nu verkar det som om vi inte kommer undan bastun! Ingela verkar dessutom fått sig en riktig beundrare.



Igår premiärsmakade vi Ben and Jerrys! Sjukt god glass, och kom inte och säg att vi är efter, vi tyckte ju bara det var lite häftigare och billigare att äta det i Kanada!



Det var allt från oss idag, här kommer lite mer bilder..

Hälsningar Ingela och Marre


Kommentarer
Postat av: Majjan

Kanon att ni håller oss uppdaterade om vad som händer på andra sidan atlanten;) Jaså, Pinglan har börjat ragga på finnar....

2009-01-25 @ 11:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0