Hallå igen därhemma

Hej hopp alla bloggläsare!
Här kommer ännu en rapport från canmore, eftersom vi lovat försöka hålla er uppdaterade varje dag.. Ser gärna att ni där hemma också tar lite ansvar så vi bli uppdaterade hemifrån!
Denna rapport kommer dock att vara skvaller fri, eftersom denna blogg den senaste tiden lika gärna kunnat jämföras med en tidning som "Hänt Extra"
Så ni som endast är ute efter skvaller kan sluta läsa nu! Nämner inga namn me Tobbe och Jonas kan vara två tänkbara alternativ.

Träningen idag, bestod endast av en kort löptur, eftersom vi denna dag hade vila planerat. Under den gågna löpturen, paccerade ett tåg förbi, och utav ren impuls bestämde vi oss för att räkna vagnar.. Hur många vagnar vart det??
Gissa och kommentera, svaret finner du i nästa inlägg.. Vinnare av tävlingen, alltså närmaste gissningen, belönas med ett hemligt och mycket eftertraktat pris!

Resten av dagen spenderades i city, där vi lyxade till det med en kopp fika.. Mums!

Skvaller fritt inlägg vart det, men det som nämns nu är inga skvaller, utan bara ren fakta!
Ingela är sjukt eftertraktad av sin finska beundrare. Dag ut och dag in ber han henne komma på besök till deras hotell, och för någon dag sen dök det även upp ett erbjudande, om att övernatta där!  Men numera har han insett att hon säkerligen inte tänker komma, så hans nya taktik är att bjuda in sig själv på vårat hotell. Har väll inte fungerat så bra det heller, så vi får se hur detta drama slutar! Pojken skickar dessutom sms till henne, vilket är snor dyrt.. Snacka om att slänga pengarna i sjön! Jag håller iaf koll på Pinglan så ni där hemma kan vara lugn!

Det var allt från oss!

Marre & Ingela


Kommentarer
Postat av: Anonym

38 vagnar;)

2009-01-28 @ 19:13:05
Postat av: madeleine

75 vagnar

2009-01-28 @ 19:44:57
Postat av: matilda

5,5 vagnar

2009-01-29 @ 12:08:09
Postat av: fredrik

52 vagnar om det var ett svart tåg med korta vagnar och stenar i. kanske 30 om det var ett tåg med bruna, avlånga vagnar!

2009-01-29 @ 15:54:37
Postat av: anna

27 vagnar

2009-02-01 @ 20:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0