hälsning från Slask- Polen

Hej alla där hemma och allt annat trevligt folk !

Jag tänkte berätta lite om polen och resan hit.

Fredagen den 13 februari drog vi oss mot Arlanda för att sova där över natten. Flygresan från Kramfors till Arlanda gick rätt hyfsat, mkt nerver från min sida dock..men Ingela och gradin är lugnt själva. Väl framme gick vi till hotellet och sedan var det mat som gällde. Kvällen blev lugn med mycket prata och kortspelande.
06.30 ringde klockan, snabbt iväg för att stoppa i oss en rejäl frukost. Efter det packade vi ihop och begav oss.. redan där började det, välte hela vagnen i rulltrappan, skidorna, bössorna och allt.. paniken kom men vi var inte ens nära på att fastna... :P
När truppen hade samlats gick vi ombord på planet som skulle ta oss till Waszawa..
 
När vi landat så kom problemen! Vi hade inga biljetter till Krakow. Vet inte hur det gick till men så var det iaf.. "sprang" till biljett grejen och efter en stund så fick vi dom. En snabb lunch för Daniel och Anna som blev uppropade och gatt gå till beväpnade, stora, läskiga människor.. och knarkhundar. Dom fick riva upp alla kläder och allt.. sportdrycken blev kolla av knark hundar oxå. Men dom blev kvar där ett jäkla bra tag, vi andra klev på planet och var beredd på att lyfta.. men vi satt där en timme för att vänta på Daniel och Anna som hade blev tillsagda att dom inte få flyga med vårat plan utan måste stanna där.. men så blev det icke utan dom kom på och allt var frid o fröjd.

Flygresan va hemsk, storm typ :P men vi landade med en lättnad! tog ut bagage eller de vi hade iaf... hela 24 bagage fattade, alla skidor och 3 bössor och valla utrustningen. Ingen visste vart det var, dom var verken i Waszawa eller på Arlanda. Då kändes det kanske kört och det var inte alls många glada minner då kan ja lova. Men vi kunde inte vara kvar där hela natten. Vi hade 2 timmars bussresa till wisla, trodde vi... snö storm och rikitgt kassa vägar, drygt 4 timmar tog det! dom sista 2,5 milen tog typ 2 timmar. 
Inte många som tålde det just då, Simon var nog den som visade det mest..aja bussen höll ju iaf :P
Efter 4 timmar i bussen så blev vi avsläppta, därifrån gatt vi gå typ 30 min för att bussen inte kom upp för backen som vårat hotell låg ovanför på. Men endel liftade oxå. 
Ja det var alla hjärtansdag, hoppas alla eras var en bättre dag! 

Söndagen blev vi oförberedd väckta tidigt för att hinna ta bussen klockan 8 för att träna.. men när vi stod och väntade på bussen så fick vi ett besked om att vi inte komma ta oss till skidstadion för att det är så mkt snö och dom verka inte ha nå snöborttagare (komma inte på vad det heter men aja ni fattar) så vi fick inte träna. In igen och bytte till löparskorna och Daniel och jag tog en löptur runt om i byn.. Ingela, Simon och Anton drog till Krakow och hämta ut bössorna.. 

Invigning var det igår också.. inte riktigt lika mäktigt som i Peking, men trevligt var det. 

aja det var lite om starten på resan, hoppas det är fint väder i Sverige och att ni har det bra. :)

oo du marre jag ha inte riktigt koll på Ingela,  hon lämnade mej på invigningen men finnen är efter iaf eller så är det tvärtom :S aja en sak är klart han förstår inget..


/ Madeleine





 


Kommentarer
Postat av: Ingela

marre du kan vara lugn, jag stod så långt ifrån mikko man kunde komma. ;) även om madde inte kan intyga det..

2009-02-16 @ 10:42:49
Postat av: Madeleine

aja, har väl annat för mej än att hålla kolla på ingela varje timme ;) men ett försök räcker långt! :P

2009-02-16 @ 10:51:40
Postat av: Cicci

Haha vilken resa alltså! Har allt bagage komme fram nu eller?? Lycka till på er!

2009-02-16 @ 11:35:37
Postat av: madeleine

jo allt har komma fram till slut.. men de tog sin tid! tack tack från oss !

2009-02-16 @ 16:12:21
Postat av: Anonym

GULD för Ingela idag

2009-02-18 @ 13:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0