Rapport från Boden

Ja, nu var det ett tag sen det blev uppdaterat här, men tänkte att jag skulle berätta lite om helgen i Boden. Boden bjöd på ett sjuhelvetes kallt väder, så pass att de småbarnen inte fick ställa sig på startlinjen på söndagen. Men oss äldre är det inte lika viktigt med... barnen e ju vår framtid och för oss bär det bara utför så varför inte skynda på processen?
Nä, allvar nu, termometern visade mellan 14-17 minusgrader hela helgen så det var lite bitigt och skidorna sjöng en rätt så gnällig melodi då de gled fram i spåret.
På lördagen var det dags för sprint och där lyckades Solle biathlon med massor av pallplatser trots att toppformen inte var på plats hos alla. det lovar gott!
En fin trippel i mellantjejernas grupp genom Monkimamma, Pinglan och AnnaST, Hägge blev trea i samma ålder men i killgruppen. Barnet utan hjärnceller och Gammelmormor blev tvåa och trea i tantgruppen och ÖT blev trea i småpojkarnas grupp. Sen var det förstås en massa andra bra prestatiner oxå! Bra jobbat allihopa!

Söndagen var det dags för loppet utan straffrundor, dvs distans. Det gick inte riktigt lika bra, men man kan inte vara bäst jämt... Höll på att bli en trippel igen i mellantjejernas grupp genom Pinglan, Monkimama och Runken, men det kom en norrbo och la sig i det hela i sista stund...

Jaja, helgen är över och nu blir det jullov innan det är dags att dra nedåt i landet i stället, nämligen till Torsby.
Hade gött// Gammelmormor

PS. Nu får jag äta godis igen. Jippie! DS.

Kommentarer
Postat av: eg

God Jul på er ungar!

2009-12-23 @ 22:35:57
Postat av: Kathrine

Har hittat hit jag med nu! God Jul på er! Ses i Torsby ;)

2009-12-26 @ 23:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0