Bambi på hal is...

Tänkte passa på att berätta lite om vad som hänt den gågna veckan.
I måndags var det dags för den efterlängtade och kampfyllda hockey-bockeyn. Glada i hågen joggade vi den otroligt långa vägen ner till Nipvallen. Där blev det dags att snöra på sej grillerna och spänna hjälmen för nu var det allvar!
Planen delades i två delar, tjejerna på ena sidan och killarna på andra sidan. Både killarna och tjejerna delades in i klasslag så att det blev tvåorna mot tre-fyrorna.
I alla fall på tjejsidan blev det en hård och jämn kamp och jag tror att alla någon gång fick uppleva hur Kajsa använde en som en mänsklig stoppkudde. Det visade sig dock att det var Marre som var den stora hockey-bockey stjärnan. Hon var verkligen på rätt ställe vid rätt tillfälle kan man säga...
Även på killarnas sida har vi fått rapporter om att det var hård kamp och en hel del schyssta tacklingar...
Vi avslutade med en match över hela plan med blandade lag och då fick även Kari chansen att visa sina omtalade talanger.

På tisdagen var det dags för det efterlängtade kombtestet, men det blev med ett ganska litet startfält eftersom många insjuknat efter hockey-bockeyn:/
Men vi hade några tappra kämpar som ställde sig på startlinjen och drog i väg. Jonas var hetast på gröten och satte ett prydligt pers. Härligt jobbat!

Onsdagen började som vanligt innan tuppen själv vaknat med morgonstyrka 06.45. Man känner sig så otroligt pigg den här tiden på morgonen... Efter en blandning av maq och spänsttester var det vanlig skoldag.
Som vanligt stod kvällsskytte på schemat och det blev en hård kamp om vem som skulle vara "Herren på täppan".
Det blev en rafflande duell mellan Madde och Micke p men tillslut var det Madde som drog det längsta strået. Skyttet avslutades sedan med en stafett där Pajen och Micke tog hem guldet. Grattis!
Vi treor fick dock nöja oss med att ha ledarskapsteori i stället.

I morgon är det  vila och den ska vi verkligen ta vara på och i kväll blir de sconesparty hos MMM. VÄLKO! Ha de bra!


Stjärnor på hal is



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0